Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban Part-4 - Khoerul WEB

Rabu, 19 September 2018

Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban Part-4

Materi-materi Ujian Akhir Semester Satu b.Inggris kelas 11 sebelumnya, mulai dari Contoh Soal UAS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 Beserta Jawaban bagian pertama sampai ketiga (soal nomor 26-40) semuanya berbentuk pilihan ganda alias PG, tentunya berbeda dengan bagian ke-4 atau terakhir dari rangkaian tulisan berseri UAS B. Inggris yang sedang anda baca ini, dimana soal-soalnya berbentuk essay/uraian.

Berikut,contoh soal UAS B.Inggris kelas xi semester 1 dengan kunci jawaban dimulai dari soal nomor 41.

II. Fill in the blaks with the correct answer

41. “I am really glad with your answera”. The statement below expresses ….
Answer: satisfaction

42. The bookstore on closes at 7:00 a.m. The underlined words are categorized as ….
Answer: noun phrase

43. The man ….. is standing in front of Mrs. Hani is my brother.
Answer: who

44. The women about ….. we talk to is an actress.
Answer: whom

45. The boy ….. bicycle was stolen by his new friends, called the police
Answer: whose

46. I don’t know ….. the little girls house is.
Answer: where

47. She is the girl ….. we are going to meet to.
Answer: whom

48. She is the old women ….. they told me about.
Answer: whom

49. write 3 noun phrases …..
Answer:
- a banana
- the house
- some people

50. Write a sentence that uses a noun phrase ……
Answer:
- a big banana
- the old house
- some angry people

III. Answer the questions completely!

Read the text below, then answer the questions correctly

Alternative medicine is, by definition, an alternative to something else: modem, Western medicine. But the term ’alternative’ can be misleading, even off-putting for some people.
Few practitioners of homeopathy, acupuncture, herbalism and the like regard their therapiesas complete substitutes of modern medicine. Rather, they consider their disciplines as supplementary to orthodox medicine.
The problem is that many doctors refuse even to recognize ‘natural’or alternative medicine, it calls for a radically different view of health, illness, and cure. But whatever doctors may think, the demand for alternative forms of medical therapy is stronger than ever before, as the limitations of modern medical science become more widely understood.
Alternative therapies are often dismissed by orthodox medicine because they are sometimes administered by people with no formal medical training. But, in comparison with many traditional therapies, western medicine as we know it today is a very recent phenomenon. Until only 150 years ago, herbal medicine and simple inorganic compounds were the most effective treatments available.
Despite the medical establishment’s intolerant attitude, alternative therapies are being accepted by more and more doctors, and the World Health Organization has agreed to promote the integration of proven, valuable, ‘alternative’ knowledge and skills in western medicine.

51. What is the best title of the text above?
Answer: Alternative Medicine

52. What kind of text type is the passage above? Explain your answer!
Answer: It is a analytical exposition text because the text gives the arguments about an alternative medicine

53. What are alternative therapies and Western medicine?
Answer: - Alternative therapies are therapies which are administered by people with nonformal medical training
- western medicine is orthodox medicine that being accepted by doctors.

54. To what group of people does this text suit? Why?
Answer: The text suits a group of people who trust the cure of an alternative medicine besides doctor treatment.

55. Find the words in the text above which have the following meanings!
a. impression about something (paragraph 1, line 2)
Answer: misleading

b. treatment of illness by sticking small needles into the body (paragraph 2, line 1)
answer: acupuncture

c. thing added tosomething else to complete (paragraph 2, line 1)
Answer: supplementary

d. admit that something exists (paragraph 3, line 1)
Answer: recognize

e. including many different things (paragraph 3, line 4)
Answer: widely

f. ways of treating illness (paragraph 4, line 2)
Answer: medical

g. thing made up of two or more parts (paragraph 4, line 4)
Answer: compounds

h. way of treating a person or thing (paragraph 4, line 4)
Answer: treatments
Comments


EmoticonEmoticon

close